Home

See What We Can Do 4 You - Maak nu een afspraak : 011/68 56 21 !

Foutmelding

Warning: array_merge(): Argument #1 is not an array in pe_slider_block_view() (regel 552 van /home/equipe/public_html/sites/all/modules/bigwig_tools/pe_slider/pe_slider.module).

COIFFEREN

Ons team bestaat uit professionele kappers ,die dagelijks geïnspireerd door mode, snit en kleur technieken op maat serveren in functie van de behoeftes van u en uw kostbaar haar. Al sinds 1992 ,bij het opstarten van het salon, worden we geïnspireerd door de franse coiffure en voor de gesoficiticeerde trends reizen we jaarlijks af naar Londen om telkens opnieuw de specifieke wensen van onze gasten te vervullen.

INNOVEREN

Out of the box denken en vernieuwingen aangaan is ons moto. Wij volgen binnen en buitenlandse seminaries, trainen in team workshops en werken enkel met top producten van innoverende merken als Kérastase Paris en L'Oréal professionnel.

BELEVEN

We staan direct synoniem voor een hartelijke ontvangst en een uiterst aangename beleving tijdens uw bezoek. Zo kan u genieten van heerlijkheden in onze DELICIOUS BAR, free WI-FI en voor de LATE NIGHT fans, op vrijdag, wekelijks een SUR PLUS animatie van 17.00.u tot 20.00.u .

GENIETEN

Geniet heel het jaar rond van de vele evenementen en acties zoals leuke gadgets bij nieuwe lanceringen, special events zoals DE MODE WEEK of de BEAUTY DAYS alsook van onze voordelige en vertrouwde THEMA-dagen voor de jongeren op woensdag en " COULEUR DE LUXE" op donderdag : uw kleur dag met directe korting vergezeld van  toffe kleur animaties.

Kom op tegen kanker.Equipe Haircare steunt kom op tegen kanker, doet u mee?
Stort dan uw bijdrage op REK.NR. BE03488666666684
met vermelding 140 097 890.

Shop&theCity

Equipe Haircare neemt deel aan het Shop&theCity project, u kan bij ons uw kaart scannen. In deze kaart is nu ook ons getrouwheidsprogramma geïntregeerd.
Enkele voor delen van de Shop&theCity Kaart:

  • 1 klantenkaart voor alle deelnemende handelszaken
  • Maak elke maand kans op een auto, fiets of andere prijzen
  • Hoe vaker je iets koopt, hoe groter jouw winstkans
  • Gedaan met de uitpuilende portefeuille

Meer info op Shop&theCity.

Equipe Haircare behaalt een ster en wordt L'oreal professionnel star colorist salon

Het label bij uitstek voor coloristen die de laatste nieuwe kleurtechnieken onder de knie hebben, gecertificeerd door L'Oréal Professionnel.
Chris volgde verschillende opleidingen bij L'Oréal Professionnel om uiteindelijk een gediplomeerde Star Colorist te worden.

Pupa Make up

Nieuw bij Equipe haircare: Pupa Milano Cosmetics